Persisk vitkål - och kidneybönssallad

Persisk vitkål - och kidneybönssallad

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till dressingen, smaka av med salt och peppar.
2. Blanda ingredienserna till salladen.
3. Vänd ner dressingen i salladen. Låt stå kallt i minst två timmar eller över natten. Garnera med tomater.

Serveringsportion ca: 220 g
Källa: Arla Köket skola 1:2005

  • Fett
    4,83 g
  • Kolhydrater
    17,01 g
  • Protein
    6,06 g
  • Energi (kJ)
    597,1 kJ
  • Energi (kcal)
    145,02 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen