Persisk röd risotto

Persisk röd risotto

Gör så här

1. Stek köttfärs, lök och vitlök i smör.
2. Blanda ner tomatpuré och tomatkross och låt fräsa med. Rör i vatten, och kryddor. Låt såsen koka upp.
3. Blanda ner riset och wokmixen i köttfärssåsen. Låt allt koka på svag värme tills vätskan kokat in, ca 20 min. Tillsätt crème fraichen mot slutet av koktiden.

Serveringsportion ca: 370 g
Källa: Arla Köket skola 1:2005

  • Fett
    12,16 g
  • Kolhydrater
    52,23 g
  • Protein
    14,4 g
  • Energi (kJ)
    1613,9 kJ
  • Energi (kcal)
    386,37 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen