Persiljepesto

Persiljepesto

Gör så här

1. Mixa persilja, vitlök och solrosfrön med oliv-och solrosolja.
2. Blanda i ost och smaka av med lite salt.

Serveringsportion ca: 60 g
Källa: Deli Arla Köket 1:2002

  • Fett
    42,83 g
  • Kolhydrater
    1,34 g
  • Protein
    4,68 g
  • Energi (kJ)
    1692,2 kJ
  • Energi (kcal)
    405,02 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen