Persikor med stjärnanis och chokladmousse

Persikor med stjärnanis och chokladmousse

Gör så här

1. Häll lagen från persikorna i en kastrull och koka upp med anis. Låt kallna.
2. Dela persikorna i mindre bitar och häll lagen över. Låt persikorna ta smak av lagen över natten.
3. Smält choklad i vattenbad.
4. Vispa äggulorna lätt och vispa ner den varma chokladen däri.
5. Vänd ner yoghurt och sist grädde.
6. Ställ moussen att stelna i kylen minst 3–4 tim.

Serveringsportion ca: persikor 120 g, mousse 70 g
Källa: Arla Köket skola 1:2004

  • Fett
    22,32 g
  • Kolhydrater
    33,31 g
  • Protein
    4,25 g
  • Energi (kJ)
    1472,84 kJ
  • Energi (kcal)
    354,29 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen