Pepparstekt ananas med vit choklad och myntayoghurt

Pepparstekt ananas med vit choklad och myntayoghurt

Gör så här

1. Krossa pepparkornen. Rosta den krossade pepparn lätt i en torr, varm tjockbottnad kastrull.

2. Tillsätt sockret och låt det karamelliseras. Vänd ner ananasen i pepparkaramellen.

3. Blanda yoghurt med riven choklad och mynta.

4. Fördela ananasen med pepparkaramellen i portionsskålar och toppa med myntayoghurt och ev några extra myntablad.

  • Fett
    8,17 g
  • Kolhydrater
    17,87 g
  • Protein
    2,79 g
  • Energi (kJ)
    667,46 kJ
  • Energi (kcal)
    156,99 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen