Pepparsås med Syrad grädde

Pepparsås med Syrad grädde

Gör så här

1.  Mortla pepparkornen grovt. Fräs löken i smör i en kastrull utan att den tar färg. Tillsätt pepparn och fräs ytterligare ca 1 min.

2.  Häll på vin och buljong, koka ner till hälften.  Tillsätt den syrade grädden och koka ihop till önskad konsistens. Smaka av med salt

  • Fett
    19,12 g
  • Kolhydrater
    2,94 g
  • Protein
    1,62 g
  • Energi (kJ)
    858,07 kJ
  • Energi (kcal)
    207,13 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen