Pepparrotsfärs med potatismos

Pepparrotsfärs med potatismos

Gör så här

1. Låt ströbrödet svälla i grädde och buljong ca 10 min.
2. Blanda i köttfärs, potatismjöl, örtsalt och peppar.
3. Forma färsen till limpor i smorda bleck. Gör en fördjupning i mitten på färsen och lägg i tomaterna.
4. Blanda smör med pepparrot och ströbröd. Fördela det över tomaterna och grädda i kombiugn 150ºC ca 30 min.
5. Servera färsen med potatismos och varma grönsaker.

Serveringsportion ca: Pepparrotsfärs 160 g, potatismos 225 g, grönsaker 75 g
Källa: Lunchguiden nr3

  • Fett
    34,13 g
  • Kolhydrater
    47,79 g
  • Protein
    28,31 g
  • Energi (kJ)
    2556,07 kJ
  • Energi (kcal)
    612,66 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen