Pepparrotscheesecake med picklade rädisor

Pepparrotscheesecake med picklade rädisor

Gör så här

1. Smält smöret och låt svalna. Kantskär brödet och mixa till smulor. Blanda smulorna med smöret och tryck ut i en brödform med raka kanter klädd med plastfilm. Låt formen stå i kyl medan du gör fyllningen.

2. Blanda färskosten med persilja, pepparrot, salt och peppar. Smält de blötlagda gelatinbladen med citronsaften i en kastrull på svag värme.

3. Vänd ner gelatinblandningen i färskoströran. Bred ut smeten i formen och fördela potatisen jämnt i fyllningen. Täck med plastfolie mot fyllningen och låt stelna i kylen minst 4 tim.

4. Koka upp ättika, socker och vatten, låt svalna något. Skiva rädisorna och löken tunt och lägg i en burk. Häll på den ljumna lagen och låt stå tills det kallnat.

5. Skär upp cheesecaken i kuber med en varm kniv och servera med picklade rädisor och rödlök.

  • Fett
    19,14 g
  • Kolhydrater
    38,4 g
  • Protein
    4,14 g
  • Energi (kJ)
    1437,32 kJ
  • Energi (kcal)
    347,27 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen