Använd allt mörkt bröd som blir över till bottnar och kallnad potatis till fyllningen. Ett bra sätt att minska svinnet och samtidigt skapa en arbetad rätt till det kalla bordet. Lika god som tillbehör till sillen som till picklat grönt.
Print

Pepparrots- och potatischeesecake Arla pro

Använd allt mörkt bröd som blir över till bottnar och kallnad potatis till fyllningen. Ett bra sätt att minska svinnet och samtidigt skapa en arbetad rätt till det kalla bordet. Lika god som tillbehör till sillen som till picklat grönt.

Pepparrots- och potatischeesecake Använd allt mörkt bröd som blir över till bottnar och kallnad potatis till fyllningen. Ett bra sätt att minska svinnet och samtidigt skapa en arbetad rätt till det kalla bordet. Lika god som tillbehör till sillen som till picklat grönt.
Använd allt mörkt bröd som blir över till bottnar och kallnad potatis till fyllningen. Ett bra sätt att minska svinnet och samtidigt skapa en arbetad rätt till det kalla bordet. Lika god som tillbehör till sillen som till picklat grönt.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen