Pepparmango med ananasmousse

Pepparmango med ananasmousse

Gör så här

1. Koka upp socker, vatten och kryddor. Tillsätt citronjuice och finhackad spansk peppar. Marinera mangon i den ljumma lagen ca 2 timmar.
2. Lägg anansskivorna på botten i bleck/formar, frys.
3. Blötlägg gelatinbladen.
4. Vispa grädden.
5. Blanda ananaspurén, matyoghurt, grädde och florsocker. Smält gelatinbladen och vänd i dem.
6. Fördela moussen i de kalla blecken/formarna. Låt stå i kylen tills de "stannat".
7. Servera med den marinerade mangon.

Serveringsportion ca: Mango i lag ca 140 g, mousse ca 80 g
Källa: Hetta och svalka

  • Fett
    1,86 g
  • Kolhydrater
    48,99 g
  • Protein
    0,57 g
  • Energi (kJ)
    921,91 kJ
  • Energi (kcal)
    220,95 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen