Penne rigate med ädelost, äpple och rosmarin

Penne rigate med ädelost, äpple och rosmarin

Gör så här

1. Koka upp mjölk med buljong och rosmarin. Red med majsstärkelse.
2. Vispa i ädelost och crème fraiche. Lägg i broccoli och äpple och ge såsen ett uppkok. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka pasta al dente i saltat vatten och servera till såsen.

Tips: Lägg gärna i lite skinka eller kyckling om du vill få en icke-vegetarisk rätt.

Serveringsportion ca: Sås 190 g, pasta 80 g
Källa: Arla Köket äldre 2:2003

  • Fett
    7,53 g
  • Kolhydrater
    67,6 g
  • Protein
    16,58 g
  • Energi (kJ)
    1733,67 kJ
  • Energi (kcal)
    415,49 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen