Penne al tonno

Penne al tonno

Gör så här

1. Stek tonfisk, purjolök och vitlök i smör. Krydda med salvia och oregano.
2. Häll på ostsås och mjölk och låt såsen får ett snabbt uppkok.
3. Lägg i broccoli och smaka av med salt och rikligt med nymald svartpeppar.
4. Värm pastan i såsen vid servering och späd ev med lite mjölk.
5. Toppa rikligt med salvia och riven ost.

Serveringsportion ca: 500 g
Källa: Deli Arla Köket 1:2002

  • Fett
    19,33 g
  • Kolhydrater
    141,34 g
  • Protein
    47,3 g
  • Energi (kJ)
    3977,09 kJ
  • Energi (kcal)
    956,62 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen