Världens första peach melba serverade kocken Auguste Escoffier på Savoy Hotel i London 1892 för att hylla den australiensiske sopranen Nellie Melba. 1900 var han 
på den igen. Denna gång rök svanen av is och det spunna sockret. Istället toppade han persikorna med hallonsås. 13 januari är National Peach Melba Day i USA.
Print

Peach Melba Arla pro

Världens första peach melba serverade kocken Auguste Escoffier på Savoy Hotel i London 1892 för att hylla den australiensiske sopranen Nellie Melba. 1900 var han på den igen. Denna gång rök svanen av is och det spunna sockret. Istället toppade han persikorna med hallonsås. 13 januari är National Peach Melba Day i USA.

Peach Melba Världens första peach melba serverade kocken Auguste Escoffier på Savoy Hotel i London 1892 för att hylla den australiensiske sopranen Nellie Melba. 1900 var han på den igen. Denna gång rök svanen av is och det spunna sockret. Istället toppade han persikorna med hallonsås. 13 januari är National Peach Melba Day i USA.
Världens första peach melba serverade kocken Auguste Escoffier på Savoy Hotel i London 1892 för att hylla den australiensiske sopranen Nellie Melba. 1900 var han 
på den igen. Denna gång rök svanen av is och det spunna sockret. Istället toppade han persikorna med hallonsås. 13 januari är National Peach Melba Day i USA.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen