Pasta Romana

Pasta Romana

Gör så här

1. Fräs kycklingköttet, löken och grönsakerna i smör. Lägg över i kokgryta, häll över juice och grädde. Red av med vetemjöl. Låt koka ca 10 min. Smaka av med salt och peppar samt vänd i basilikan.
2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Vänd om möjligt ner såsen i pastan strax innan serveringen eller servera sås och pasta separat.

Serveringsportion ca: Sås 240 g, pasta 200 g, grönsaker 75 g
Källa: Lunchguiden nr3

  • Fett
    14,69 g
  • Kolhydrater
    52,8 g
  • Protein
    44,54 g
  • Energi (kJ)
    2205,63 kJ
  • Energi (kcal)
    529,83 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen