Pasta Penne Tonnato med skinka

Pasta Penne Tonnato med skinka

Gör så här

1. Koka pastan.
2. Koka upp grädden. Red med vetemjöl utrört i lite vätska.
3. Tillsätt kapris, sardeller, lök, citronsaft och tabasco. Koka såsen på svag värme ca 10 min.
4. Tillsätt tonfisk. Såsen får ej koka igen. Smaka av med salt och peppar.
5. Bräck skinkan.
6. Servera med pasta och garnera med tomat.


Serveringsportion ca: Sås 200 g, pasta 200 g
Källa: VIP-Boken

  • Fett
    13,95 g
  • Kolhydrater
    63,39 g
  • Protein
    26,96 g
  • Energi (kJ)
    2073,68 kJ
  • Energi (kcal)
    495,72 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen