Pasta med rostade grönsaker & rucola

Pasta med rostade grönsaker & rucola

Gör så här

1. Fördela grönsakerna tillsammans med vitlöken i bleck.
2. Blanda i smöret och rosta i ugnen vid 225°C ca 15 minuter.
3. Tillsätt solrosfrön och basilika. Smaka av med salt och peppar.
4. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
5. Värm såsen.
6. Servera pastan på höjden med grönsaker. Rippla över sås och toppa med sallad och riven ost.

Serveringsportion ca: Rostade grönsaker 80 g, pasta 175 g, sås 80 g, sallad 20 g, ost 10 g.
Källa: Var-dags-lyx

  • Fett
    16,21 g
  • Kolhydrater
    62,2 g
  • Protein
    17,13 g
  • Energi (kJ)
    1995 kJ
  • Energi (kcal)
    480,36 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen