Pasta med kyckling, vitlök och rosmarin

Pasta med kyckling, vitlök och rosmarin

Gör så här

1. Fräs kycklingkött och lök i smör. Tillsätt buljong och koka upp. Red av med vetemjöl utrört i lite vätska och koka ca 5 min.
2. Tillsätt grädde och
koka ytterligare ca 5 min. Smaka av med rosmarin, salt och peppar.
3. Tillsätt morötter och persilja strax innan servering.
4. Servera med pasta.

Serveringsportion: pastasås ca 145 g, pasta ca 120 g
Källa: Arlaköket Skola nr 2 1999

  • Fett
    12,93 g
  • Kolhydrater
    48,41 g
  • Protein
    26,55 g
  • Energi (kJ)
    1759,49 kJ
  • Energi (kcal)
    422,85 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen