Päronkompott med vaniljkvarg

Päronkompott med vaniljkvarg

Gör så här

1. Skala, kärna ur och skär päronen i bitar.

2. Blanda päron, vatten, socker och citronsaft  i en kastrull. Koka upp och låt sjuda till simmig konsisten.

3. Låt svalna och servera med vaniljkvarg.

Näringsvärde per portion ca: 220 kcal, protein 5 g, fett 4 g, kolhydrat 37 g

Källa: Gott, smått och näringsrikt, 2017

  • Fett
    2,32 g
  • Kolhydrater
    37,07 g
  • Protein
    4,46 g
  • Energi (kJ)
    899,63 kJ
  • Energi (kcal)
    218,3 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen