Päroncheesecake

Päroncheesecake

Gör så här

1. Mixa digestivekex och smält smör i en matberedare.
2. Tryck ut kexen i botten på en smord springform ca 24 cm i diameter.
3. Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. Vispa ner kvarg, ost, citron och salt.
4. Fördela päronhalvorna på kexbottnen och pudra över ingefära och kanel.
5. Häll över ostfyllningen och grädda i 160°C ca 30-35 minuter.

Tips: Varje tårta räcker till 10-12 bitar. Koka egna päron eller använd konserverade.

Serveringsportion ca: 200 g
Källa: En klick betyder så mycket

  • Fett
    28,67 g
  • Kolhydrater
    27,12 g
  • Protein
    11,3 g
  • Energi (kJ)
    1750,2 kJ
  • Energi (kcal)
    420 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen