Päron i romsås

Päron i romsås

Gör så här

1. Koka upp vatten, grädde och socker.
2. Red av med majsstärkelse utrört i lite vätska. Koka på svag värme ca 5 min. Kyl. Smaka av med rom. Färga såsen med karamellfärg.
3. Skiva päronhalvorna på snedden. Servera päron och glass i portionsformar eller tallrikar och ringla över likörsåsen. Garnera med flarn.

Serveringsportion ca: Sås 110 g, päronhalvor 2 st, glass 50 g, flarn 2 st
Källa: Arla Köket Senior 2:2000

  • Fett
    12,25 g
  • Kolhydrater
    31,9 g
  • Protein
    2,82 g
  • Energi (kJ)
    1043,92 kJ
  • Energi (kcal)
    252,13 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen