Parmesan, saltgurka och pepparrot

Parmesan, saltgurka och pepparrot

Gör så här

1. Hacka saltgurkan fint. Blanda med  parmesan,  persilja, pepparrot och senapsfrön.

2. Rör ihop allt med färskosten och smaka av med  peppar.

  • Fett
    6,04 g
  • Kolhydrater
    1,79 g
  • Protein
    5,12 g
  • Energi (kJ)
    344,12 kJ
  • Energi (kcal)
    82,37 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen