Paprikarisotto med squid

Paprikarisotto med squid

Gör så här

1.Fräs schalottenlök och ris i lite av smöret. Slå på vin och späd med buljong vart eftersom risotton kokar. Koka tills riset har en liten kärna och risotton är lagom krämig.
2.Dela paprikorna, ta bort stjälken och kärnhuset. Kör paprikorna i råsaftcentrifug. Vänd ner  paprikaskummet i risotton med resten av smöret samt ost. Smaka av med salt och peppar.
3.Skär zucchini i små tärningar. Stek bläckfiskringarna i olivolja med zucchinin, salta och peppra.
4.Servera risotton toppad med zucchini och bläckfiskringar.

Källa: Cheeselab 2014

  • Fett
    21,95 g
  • Kolhydrater
    50,98 g
  • Protein
    24,91 g
  • Energi (kJ)
    2192,38 kJ
  • Energi (kcal)
    527,66 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen