Paprikakyckling med timjanpotatis

Paprikakyckling med timjanpotatis

Gör så här

1. Fräs löken och paprika i olja. Häll i buljong och vatten, låt koka upp.
2. Mixa grönsaksblandningen, häll i grädden. Red av såsen med maizena om det behövs.
3. Tillsätt kycklingen, låt koka upp. Smaka av med salt, peppar och paprikapulver.
4. Koka potatisen. Stek potatisen i smör och krydda med salt, peppar och timjan.
Servera kycklingen med kulpotatis.

Recept: Ingela Stenberg, Stagneliusskolan, Kalmar
Källa: Kock i skolan 2011

  • Fett
    13,86 g
  • Kolhydrater
    33,73 g
  • Protein
    22,54 g
  • Energi (kJ)
    1499,42 kJ
  • Energi (kcal)
    359,28 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen