Paprikagryta med Apetina

Paprikagryta med Apetina

Gör så här

1. Fräs vitlök och aubergine i smör tills auberginen fått färg och blivit mjuk.
2. Pudra över paprikapulver. Blanda ner squash och fortsätt bryna under omrörning. Häll på lite vatten. Sjud några minuter under lock.
2. Tillsätt paprika och crème fraiche och låt koka upp tills paprikorna är al dente. Smaka av med salt och peppar.
3. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen och servera till paprikagrytan. Strö över solrosfrön och Apetina ost.

Serveringsportion ca: Gryta 225 g, pasta 160 g, ost 50 g
Källa: Arla Köket Skola 1:2006

  • Fett
    20,25 g
  • Kolhydrater
    65,55 g
  • Protein
    19,36 g
  • Energi (kJ)
    2249,9 kJ
  • Energi (kcal)
    538,52 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen