Pannkaka med fruktkompott

Pannkaka med fruktkompott

Gör så här

1. Koka ingredienserna till kompotten ca 10 min.
2. Smöra och sockra formar eller bleck. Blanda pannkakssmeten och fördela i formar eller bleck.
3. Tillsätt kompotten jämt fördelad.
4. Grädda i ugnen vid 175ºC ca 25 min.
5. Vispa vaniljsåsen och blanda med lingon. Servera till pannkakan.

Serveringsportion ca: Pannkaka 120 g, Vaniljsås med lingon 60 g
Källa: Det ska vara gott att bli gammal 2

  • Fett
    17,98 g
  • Kolhydrater
    45,38 g
  • Protein
    13,91 g
  • Energi (kJ)
    1672,26 kJ
  • Energi (kcal)
    399,97 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen