Pannbiff med krämig bön- och potatissallad

Pannbiff med krämig bön- och potatissallad

Gör så här

1. Svetta lök och rosmarin i smör, låt svalna. Blanda ströbröd och mjölk och låt svälla. Rör ihop alla ingredienser till pannbiffen och smaka av med salt och peppar.
2. Forma biffar och bryn i smör. Baka klart i ugn på 125˚ ca 15 min.
3. Koka potatis i lättsaltat vatten, låt svalna. Klyfta potatisen och blanda med resterande ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
4. Blanda ingredienser till örtsalladen.
5. Lägg bön- och potatissallad på tallrikar, toppa med pannbiff och örtsallad.

Serveringsportion ca: 520 g
Källa: Lunch

  • Fett
    26,95 g
  • Kolhydrater
    49,98 g
  • Protein
    37,06 g
  • Energi (kJ)
    2564,51 kJ
  • Energi (kcal)
    612,95 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen