Pannacotta med aprikoser

Pannacotta med aprikoser

Gör så här

1. Värm vaniljsåsen med socker.
2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 15 min. Smält dem.
3. Tillsätt dem i vaniljsåsblandningen. Låt svalna.
4. Blanda kvarg med grädde, socker och vaniljsåsblandningen till en jämn smet.
5. Strimla de marinerade aprikoserna, lägg hälften av dem i smeten och hälften i en form, låt stelna.
6. Garnera med de resterande aprikoserna.

Serveringsportion ca: Panna Cotta 110 g
Källa: VIP-Boken

  • Fett
    8,9 g
  • Kolhydrater
    33,4 g
  • Protein
    6,65 g
  • Energi (kJ)
    1021,95 kJ
  • Energi (kcal)
    244,63 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen