Panko- och Hirtengratinerad laxfilé med senapsgrönsaker

Panko- och Hirtengratinerad laxfilé med senapsgrönsaker

Gör så här

1. Skär laxen i portionsbitar utan skinn. Salta och peppra.
2. Stek laxen i smör, lägg på bleck och tillaga färdigt i ugn, 175° ca 8 min.
3. Ansa alla grönsaker. Skär morötter i sneda stavar och plocka blomkål i buketter.
4. Koka grönsaker mjuka i saltat vatten. Kyl ned.
5. Blanda senap, olja och vinäger. Vänd ner grönsakerna i vinägretten. Salta och peppra .
Serveras laxen med senapsgrönsaker .

Källa: Castello® Alps Selection 2012







  • Fett
    43,63 g
  • Kolhydrater
    12,35 g
  • Protein
    41,25 g
  • Energi (kJ)
    2548,47 kJ
  • Energi (kcal)
    610,55 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen