Paneerost

Paneerost

Gör så här

1. Koka upp mjölk och yoghurt, tillsätt citronsaft.

2. Koka tills ostmassan är grynig och vasslen släppt.

3. Häll av ostmassan genom en silduk, krama ur överflödet.

4. Lägg ostmassan i en ren handduk och lägg under press ca 1 tim.

5. Ta upp osten och skär i skivor som steks i olja.

Källa: Arla Guldko 2017

  • Fett
    16,04 g
  • Kolhydrater
    15,88 g
  • Protein
    11,64 g
  • Energi (kJ)
    1067,2 kJ
  • Energi (kcal)
    253,82 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen