Palak paneer

Palak paneer

Gör så här

1. Koka upp mjölk och yoghurt, tillsätt citronsaft. Koka tills ostmassan är grynig och vasslen släppt. Sila av ostmassan genom en silduk, krama ur överflödet. Lägg ostmassan i en ren handduk och lägg under press ca 1 tim. Ta upp osten och skär i skivor. Stek skivorna i olja till fin färg.

2. Blanda alla ingredienser till kryddmixen.

3. Koka linserna enligt anvisningen på förpackning.

4. Fräs lök och vitlök i olja på medelvärme ca 5 min. Tillsätt ingefäran och fräs ytterligare ca 1 min. Tillsätt kryddmixen och krossade tomater, rör om. Späd med vatten.

5. Tillsätt de kokta linserna, tärnade tomater och spenat. Låt sjuda ca 10 min.

6. Tillsätt grädde och låt koka upp. Fördela den stekta paneerosten över grytan innan servering. Servera gärna med basmatiris. 

  • Fett
    27,01 g
  • Kolhydrater
    38,85 g
  • Protein
    23,05 g
  • Energi (kJ)
    2112,47 kJ
  • Energi (kcal)
    505,23 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen