Påläggsröra med färskost och gurka

Påläggsröra med färskost och gurka

Gör så här

1. Salta gurkan och låt den rinna av i ett durkslag ett par timmar eller över natten.
2. Pressa ur det sista vattnet och blanda med färskost, yoghurt och ost.
En variant är också att blanda i mosade vita bönor. Servera gärna med skivad tomat eller paprika.

Serveringsportion: 50 g
Källa: Frukost i skolan

  • Fett
    3,52 g
  • Kolhydrater
    1,11 g
  • Protein
    0,94 g
  • Energi (kJ)
    166,3 kJ
  • Energi (kcal)
    40,3 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen