Pålägg Wallisbröd

Pålägg Wallisbröd

Gör så här

1. Blanda cottage cheese med finstrimlad saltrulle och purjolök. Smaka av med pepparrot, salt och peppars.
2. Bred matfett på brödet. Lägg på sallad, klicka på röran och toppa med gräslök. Servera gärna med en blandad sallad.

Källa: Matiga smörgåsar 2013

  • Fett
    6,48 g
  • Kolhydrater
    1,61 g
  • Protein
    10,31 g
  • Energi (kJ)
    451,74 kJ
  • Energi (kcal)
    107,67 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen