Pålägg på aprikos- och nötbröd

Pålägg på aprikos- och nötbröd

Gör så här

1. Skiva Osten och lägg på brödet. Toppa me ddelade fikon.
2. Droppa över lite honung vid servering.

Källa: Matiga smörgåsar 2013

  • Fett
    11,69 g
  • Kolhydrater
    3,71 g
  • Protein
    7,44 g
  • Energi (kJ)
    628 kJ
  • Energi (kcal)
    151,4 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen