Oxbringa med rostad potatis och örtmarinerade rödbetor

Oxbringa med rostad potatis och örtmarinerade rödbetor

Gör så här

1. Mixa ost och mjölk i en matberedare. Smaka av med salt och svartpeppar.
2. Skiva oxbringan tunt och fördela på bleck. Värm försiktigt i ugnen tills oxbringan är riktigt varm.
3. Lägg potatisen i ett bleck och blanda med olivolja, salt och socker. Rosta i ugnen på 175° C ca 40 minuter tills potatisen är klar.
4. Koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten. Låt svalna, skala och klyfta. Värm rödbetorna i olivolja och smaka av med örter och gourmetsalt.

Serveringsportion ca: 300 g
Källa: Ekorecept Kocklandslaget

  • Fett
    34,03 g
  • Kolhydrater
    18,89 g
  • Protein
    32,91 g
  • Energi (kJ)
    2158,64 kJ
  • Energi (kcal)
    517,23 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen