Oxbringa med blomkålspotatis

Oxbringa med blomkålspotatis

Gör så här

1. Koka potatis och blomkål i buljong. Häll av och spara buljongen.
2. Vispa sönder potatis och blomkål.
3. Tillsätt crème fraiche och lite av den sparade buljongen. Smaka av med salt och peppar.
4. Blanda alla ingredienser till glaseringen.
5. Skiva oxbringan och fördela i bleck portionsvis, ca 100 g per port.
6. Pensla över glaseringen och stek i ugn vid 200°C ca 5 min.

Serveringsportion ca: Blomkålspotatis 350 g, oxbringa 100 g
Källa: ArlaKöket lunch nr1-00

  • Fett
    17,68 g
  • Kolhydrater
    31,21 g
  • Protein
    22,41 g
  • Energi (kJ)
    1605,17 kJ
  • Energi (kcal)
    384,07 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen