Ostfylld spätta med dillsmör

Ostfylld spätta med dillsmör

Gör så här

1. Rör ihop ingredienserna till fyllningen och smaka av med lite salt.
2. Fördela fyllningen på filéerna som rullas eller viks. Salta och peppra och lägg fisken på smorda bleck. Baka i ugn på kombivärme 150°C ca 15 min.
3. Blanda dill med smält smör.
4. Servera med kokt potatis (gärna färskpotatis) och kokta morötter.

Serveringsportion ca: Spätta 100 g, potatis 160 g, smör 10 g, morötter 60 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

  • Fett
    12,86 g
  • Kolhydrater
    31,75 g
  • Protein
    19,38 g
  • Energi (kJ)
    1386,15 kJ
  • Energi (kcal)
    331,37 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen