Ostfylld fläskfilé med paprikasås

Ostfylld fläskfilé med paprikasås

Gör så här

1. Skär skivor à 130g av fläskytterfilén och skär upp en ficka.
2. Mixa ost och kvarg i matberedare. Smaksätt med purjolök, salvia, vitlök, salt och peppar.
3. Lägg blandningen i spritspåse och fyll fickan på medaljongerna.
4. Bryn medaljongerna i smör och lägg på bleck och stek färdigt i ugn vid 175°C 7-8 min.
5. Lägg paprika på smorda bleck. Strö över paprikapulver och lite flytande smör&rapsolja. Rosta vid 200°C ca 15 min.
6. Koka upp grädde och tillsätt de rostade paprikabitarna. Mixa. Smaka av med mer paprikapulver, vinäger och salt.
7. Servera med ugnsrostad potatis och lite aubergine.

Serveringsportion ca: 380 g
Källa: Arla Köket Senior 1:2002

  • Fett
    13,43 g
  • Kolhydrater
    28,54 g
  • Protein
    33,89 g
  • Energi (kJ)
    1579,77 kJ
  • Energi (kcal)
    380,21 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen