Ostfisk i ugn

Ostfisk i ugn

Gör så här

1. Blanda squash med färskost, ostsås och strimlade soltorkade tomater.
2. Lägg fisken på smort bleck. Salta och peppra. Lägg på färskostblandningen och tomatskivor. Grädda i ugn på 200° i 20 – 25 min eller tills fisken har en innertemperatur av 60°.
3. Koka potatis och mosa den. Koka upp mjölk och tillsätt under vispning. Smaka av med smör, salt och peppar.

serveringsportion ca fisk 300 g, potatismos 220 g.

  • Fett
    16,05 g
  • Kolhydrater
    49,75 g
  • Protein
    37,25 g
  • Energi (kJ)
    2128,62 kJ
  • Energi (kcal)
    512,66 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen