Östergårdsskolans rödkålssallad

Östergårdsskolans rödkålssallad

Gör så här

1.Blanda kål, lök, gräddfil, majonnäs, apelsinjuice och honung. Smaka av med salt och peppar.

Källa: Arla Köket Vinnarmat 2010

  • Fett
    11,76 g
  • Kolhydrater
    10,29 g
  • Protein
    1,89 g
  • Energi (kJ)
    650,02 kJ
  • Energi (kcal)
    155,46 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen