Ostdipp med basilika

Ostdipp med basilika

Gör så här

1. Mixa 3/4 av basilikan med yoghurt och ost. Smaka av med salt och peppar. Låt gärna dippen mogna i kyl ett par timmar.

2. Dekorera med rödlök och resterande basilikablad. Vrid över lite extra svartpeppar från kvarn.

Källa: Arla Köket Det är skillnad på yoghurt och yoghurt 2016

  • Fett
    9,18 g
  • Kolhydrater
    2,26 g
  • Protein
    5,59 g
  • Energi (kJ)
    473,2 kJ
  • Energi (kcal)
    119,75 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen