Ostbricka med Castello® Alps Selection Hirten, Weissbier och Classic

Ostbricka med Castello® Alps Selection Hirten, Weissbier och Classic

Gör så här

Confiterad morot med pistage:
1. Koka morötterna i honung och apelsinsaft, vänd ner nötterna. Låt svalna.

Örtsallad:
1. Plocka sallad och örter i mindre delar.
2. Blanda allt med olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar .

Potatiscrème med ängssyra:
1. Fräs lök och purjolök i smör tills den är mjuk. Lägg i potatisen och häll i grädde. Låt sjuda tills potatisen är mjuk .
2. Mixa lök och potatis slät tillsammans med ängssyra. Smaka av med salt och peppar.

Syltade körsbärstomater:
1. Koka upp honung och vinäger med lite vatten, chili, russin och vitlök till en simmig konsistens.
2. Lägg i rödlöken i chili- och russinblandningen.
3. Lägg sist i tomaterna och koka upp. Låt de syltade tomaterna svalna innan servering.

Källa: Castello® Alps Selection 2012

  • Fett
    38,88 g
  • Kolhydrater
    48,54 g
  • Protein
    6,54 g
  • Energi (kJ)
    2393,95 kJ
  • Energi (kcal)
    578,81 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen