Ost- & paprikasill

Ost- & paprikasill

Gör så här

1.Dela, rensa och skär paprikorna i grova strimlor. Lägg dem på smörpapper på en plåt och grilla i ugn 3 min. på varje sida eller till de gar fått fin färg. De får gärna bli lite sotade i snibbarna. Ta ut och svalna.

2.Skär sillfiléerna på snedden i centermetertjocka skivor.

3.Smula ned osten i en skål och rör ihop med crème fraiche och chili. Smaka av med salt och peppar.

4.Vänd ned sillbitarna i röran. Toppa med den grillade paprikan och några drag med pepparkvarnen.

Serveringsportion: ca 110 gram.
Källa:Arla Köket Jul 2010

  • Fett
    13,29 g
  • Kolhydrater
    2,15 g
  • Protein
    9,5 g
  • Energi (kJ)
    688,75 kJ
  • Energi (kcal)
    165,3 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen