Orzo på pumpa och squash med fläskkarré

Orzo på pumpa och squash med fläskkarré

Gör så här

1. Blanda ingredienserna till marinaden och marinera köttet över natten.
2. Fräs pumpa, lök, gurkmeja och pasta i smör.
3. Tillsätt den varma buljongen efter hand, koka i ca 25 min.
4. Tillsätt zucchini och koka mjukt 5-10 min.
5. Tillsätt crème fraiche och gratängost, smaka av med salt och pepapr.
6. Stek fläskkarrén i ugnen vid 175ºC tills de är klara, ca 30 min.
7. Servera köttet på pastanrättningen.

Serveringsportion ca: Kött 100 g, orzo 350 g
Källa: Lunchguiden nr4

  • Fett
    28,19 g
  • Kolhydrater
    26,45 g
  • Protein
    33,64 g
  • Energi (kJ)
    2102,6 kJ
  • Energi (kcal)
    503,09 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen