Örtströmming

Örtströmming

Gör så här

1. Blanda basilika, vitlök, creme fraiche och ägg till marinaden, smaksätt med salt och peppar.
2. Vänd i fisken i blandningen och panera i rågmjö. Sstek på medelvärme i smör.
3. Koka potatis, sjud upp mjölk. Vispa i mjölken under omrörning. Smaksätt med salt, peppar, citron och matyoghurt.
4. Garnera med dill, servera brynt smör till.

Serveringsportion ca: Fisk 150 g, puré 220 g, brynt smör 20 g
Källa: Arla Köket Lunch 2:2002

  • Fett
    26,64 g
  • Kolhydrater
    33,53 g
  • Protein
    33,48 g
  • Energi (kJ)
    2159,62 kJ
  • Energi (kcal)
    516,67 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen