Örtrullad fläskkotlett

Örtrullad fläskkotlett

Gör så här

1.Skär en 2 cm djup skåra längs med hela kotlettraden på ovansidan. Vinkla kniven och skär tunt. Vik ut köttet till en tunn platta.
2.Mixa fyllningen och bred på köttet. Salta och peppra. Rulla ihop kotletten till en rulle och bind med snöre. Pensla med honung och soja för finare färg.
3.Tillaga i ugn, 175° till en innertemperatur på 72-77°.
4.Koka potatisen. Värm mjölken. Mosa potatisen, tillsätt mjölk och smör. Smaka av med salt och peppar.
Servera fläskkotletten med sky, potatismos, haricots verts och körsbärstomater.

Källa: Arla Guld Ko 2013

  • Fett
    14,38 g
  • Kolhydrater
    34,5 g
  • Protein
    37 g
  • Energi (kJ)
    1783,62 kJ
  • Energi (kcal)
    427,47 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen