Örtrisotto med pilgrimsmussla

Örtrisotto med pilgrimsmussla

Gör så här

1.Fräs schalottenlök och ris i lite av smöret. Slå på vin och späd med buljong vart eftersom risotton kokar. Koka tills riset har en liten kärna och risotton är lagom krämig.
2.Kör rucola och basilika i råsaftcentrifug till en örtjuice.
3.Vänd i resten av smöret samt ost. Smaka av med salt och peppar och avsluta med örtjuicen.
4.Stek pilgrimsmusslorna i olivolja. Fritera salviablad i olja.
5.Servera risotton toppad med pilgrimsmusslorna och salvia och droppa över lite olivolja.

Källa: Cheeselab 2014

  • Fett
    21,62 g
  • Kolhydrater
    49,77 g
  • Protein
    17,73 g
  • Energi (kJ)
    2045,9 kJ
  • Energi (kcal)
    492,45 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen