Örtmarinerad fläskfilé med orientalisk sås

Örtmarinerad fläskfilé med orientalisk sås

Gör så här

1. Börja med att blanda ihop alla ingredienserna till såsen, ställ kallt.
2. Blanda eller mixa örterna med vinäger, vitlök, citron, olja, salt och peppar.
3. Fördela blandningen över filéerna och låt marinera ca 1 timme.
4. Stek filéerna i 175º tills innertemperaturen är 65-70º.
5. Fräs svamp, lök och gröna bönor på svag värme i smör några minuter.
6. Servera fläskfilén uppskuren i skivor med sås, klyftpotatis och smörfrästa grönsaker.

Serveringsportion ca: Fläskfilé 90 g, orientalisk sås 0,5 dl, klyftpotatis 175 g, grönsaker 50 g
Källa: Lunch guiden våren -97

  • Fett
    20,13 g
  • Kolhydrater
    47,55 g
  • Protein
    27,65 g
  • Energi (kJ)
    2053,53 kJ
  • Energi (kcal)
    490,65 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen