Örtmarinerad Apetina på toast

Örtmarinerad Apetina på toast

Gör så här

1. Mixa olivolja, basilika, örter och vitlök, smaksätt med salt och peppar.
2. Vänd ihop ost med örtoljan.
3. Grilla eller rosta brödet, gnid in en halv tomat i varje bröd.
4. Fördela blandningen på bröden och toppa med resterande tomater.

Serveringsportion ca: 220 g
Källa: Deli nr 9, 2005

  • Fett
    27,94 g
  • Kolhydrater
    27,37 g
  • Protein
    16,63 g
  • Energi (kJ)
    1817,58 kJ
  • Energi (kcal)
    430,16 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen