Örtig flörtig korvpytt med purjolökssås

Örtig flörtig korvpytt med purjolökssås

Gör så här

1. Stek potatis, purjolök och morötter i smör.
2. Stek korven för sig. Blanda med potatisfräset.
3. Tillsätt gräslök, oregano och persilja. Smaka av med salt och peppar.
4. Koka grädde, buljongtärning och purjolök ca 10 min. Mixa. Smaka av med salt och peppar.
5. Servera såsen till pytten.

Serveringsportion: Pytt 250 g, sås 0,75 dl
Källa: Arla Köket Junior 2:2001

  • Fett
    19,47 g
  • Kolhydrater
    34,03 g
  • Protein
    10,17 g
  • Energi (kJ)
    1506,4 kJ
  • Energi (kcal)
    362,63 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen