Orientalisk räkgryta

Orientalisk räkgryta

Gör så här

1. Fräs lök och vitlök och alla kryddor olja. Tillsätt tomatpuré och paprika, låt fräsa med.
2. Häll i krossade tomater, låt koka ca 10 min.
3. Tillsätt grädde och koka ytterligare ca 5 min. Smaka av med salt.
4. Lägg slutligen i räkor och koriander precis innan servering.
5. Koka riset.
Servera grytan med ris och en klick matyoghurt.

Källa: Arla Guld Ko 2014 

  • Fett
    10,47 g
  • Kolhydrater
    53,18 g
  • Protein
    23,98 g
  • Energi (kJ)
    1693,12 kJ
  • Energi (kcal)
    405,79 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen